Gedi & Ronald de Jong

Gastvrouw & Gastheer Vakantiewoning Nije Dei

Gedi, al meer dan 20 jaar schoonheidsspecialiste, steun en toeverlaat van Ronald tevens de moeder van twee stoere mannen van 19 en 24 jaar. Zij is de stille drijvende kracht achter vakantiewoning Nije Dei. Zorgzaamheid is haar “middle name”.

Ronald is jarenlang in de zakelijke dienstverlening actief geweest als zelfstandig ondernemer en zijn enorme gedrevenheid is er om u als gast te plezieren en een onvergetelijke vakantie te geven.

De komst van Nije Dei

“In ons meer dan drukke bestaan gaf vakantie vaak nog meer stress dan ontspanning.

Vaak hadden we te weinig tijd om zaken voor te bereiden, moest de halve huisraad mee om toch een comfortniveau te ervaren en heel vaak hadden we achteraf het gevoel dat het weer een “net niet”- ervaring was.

In 2017 kregen we de kans om deze woning te kopen en daarmee zagen we onze droom verwezenlijkt worden. 365 dagen vakantie per jaar? Wij denken van wel. Deze prachtige woning heeft alles om een fantastische vakantie te vieren.

Alles waarvan wij denken dat het prettig, makkelijk, comfortabel, handig, plezierig en ontspannen kan zijn, hebben we proberen te vatten in ons vakantiehuis aan de Fluessen.

Voor ons is dit huis een nieuwe fase, een nieuwe dag, een nieuw licht.

We proberen op deze wijze ook voor u een basis te creëren waarbij u na uw verblijf weer alles aan kan. Wellicht voor een nieuw jaar, een nieuwe periode of gewoon voor een Nije Dei.”

Graag tot ziens!

Gedi en Ronald