Wish List Reservation

Wish List Reservation

Sluit uw ogen en bedenk hoe uw perfecte vakantie eruit moet zien. Dat is de gedachte van Wish List reservation.

U geeft aan wat u graag wilt in uw vakantie en wij gaan kijken hoe en of we dat kunnen realiseren en tegen welke kostprijs.


Bedenk uw wenslijst, vertel het ons en we kijken of het kan. De genoemde opties op deze pagina dienen als voorbeeld. U mag dus zelf zeggen wat u wenst.

Zo kunt u ook reserveren buiten de boekingsformulieren om. Stuur ons een e-mail met de gewenste periode, het aantal personen en uw persoonlijke wensen en we maken een pakket op maat. Wat u wilt.

Ons advies is zeker om zaken zoals e-bikes, sloephuur (met en zonder schipper), zeilboot huur en les, heel vroegtijdig te reserveren en vaak gewoon te boeken voor de hele periode. Zo weet u zeker dat u over de sloep kunt beschikken wanneer u het wilt, of kunt gaan zeilen wanneer de wind goed staat. In de praktijk kan het anders zo zijn dat er geen mogelijkheid meer is.

U wilt bij aankomst graag dat de koelkast is gevuld, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de eerste levensbehoeften?
Geen probleem, wij regelen dat voor u. U betaalt de kostprijs voor de boodschappen en daarboven een opslag voor het regelen en halen.

U wilt verse bloemen bij aankomst?
Consider it done.

U wilt uw favoriete wijn al klaar hebben staan, uw whisky met 1 ijsblokje, ready for use?
Geef het door en het staat voor u klaar.

Uw ochtendkrant op de mat iedere morgen?
Geregeld.